GSM: 0 (554) 969 30 84

İklim Havalandırma İzmir

Yıllardan beri sektörde ürün yelpazesini genişleterek müşterisine farklı çözümler sunan İklim Havalandırma müşteri memuniyetini en üst seviyede tutmaktadır.

Ürün seçimlerini yaparken yenilikçi düşünceyi, kullanım ve bakım kolaylığını, enerji tasarrufu, tasarımı, konforu ve kaliteyi göz önünde bulunduran müşterilerinin ihtiyaç duyduğu ankara evden eve nakliyat  ürünleri özenle belirleyerek sadece yerel piyasayı devrime sürükleyecek teknolojileri Türkiye’ye kazandırdı.

Sürekli eğitim ve gelişime önem veren  İklim Havalandırma İzmir, üretim alanlarındaki araştırma-geliştirme uzmanları ile bilgi paylaşımının yanı sıra, yatırımcılar, projeciler, mimarlar ve uygulama şirketleri ile talep ve beklentilerini tartışarak tüm dünyadan bilgi transferini hızlandırma ve örnek projelere örnek çözümler üretme amacındadır.

Vizyonumuz - Misyonumuz

İklim Havalandırma İzmir olarak Isıtma, Soğutma, Havalandırma sektöründe hizmet veren bir kuruluş olarak dinamik, gelişmelere açık, kaliteli ve güvenilir ürünlerle yurtdışı  ve yurtiçi pazarına hakim olmayı hedefliyoruz.

Müşterilerimiz, çalışanlarımız, çözüm ortaklarımız ve toplum için sürekli yeni değerler üretmek, kaliteli ürünler sunmak ve güven dahilinde sürekli geliştirmek, kaynakları verimli kullanabilmek, iyi bir çalışma ortamında yeteneklerin geliştirildiği, katılımın ve ekip çalışmasının özendirildiği ortamı sağlamak, müşterilerimiz ile kısa süreli değil güvene dayalı, kalıcı ve uzun süreli iş ilişkileri kurmak, toplumsal sorumluluğu ve çevre bilinci yüksek bir kurum olmanın onurunu çok uzun yıllar daha devam ettirebilmek misyonumuz arasında bulunmaktadır.

İklim Havalandırma

İklim Havalandırma olarak müşterilerimize en kaliteli ürünleri sunuyor
müşterilerimizin beklentilerini en üst seviyeden karşılayan çalışmalar gerçekleştiriyoruz.

Soğutma Sistemleri

Ev, ofis ve AVM'lerin istenilen soğuklukta tutulmasında rol alıyor, daha konforlu alanlar oluşturuyoruz.

Isıtma Sistemleri

Isıtma sistemleri ile mekanların istenilen sıcaklıkta tutulmasını sağlıyoruz.

Havalandırma Sistemleri

Herhangi bir kapalı alandaki havanın başarılı bir biçimde tahliye edilmesi, havalandırma sistemleri tarafından gerçekleştirilir.

Müşteri Odaklı

Yatırımınızı planlayın

Üretim ve Depolama

Üretimin en doğal hali

Destek ve İletişim

iklimmekanik35@gmail.com